Неочаквани съюзи ще изненадат зрителите в предстоящия епизод

Отношенията между героите в осми епизод на „Ягодова луна“ във вторник (14 април) от 22 часа, по NOVA ще претърпят неочаквани за зрителите промени. Досегашни врагове ще влязат доброволно в съюз, а нови познанства ще свържат персонажи, между които досега не е имало допирни точки.  

Радина Боршош: С Рая в „Ягодова луна” тепърва ще се случват много интересни неща

Водени от желанието за отмъщение Ирина (Рая Пеева) и Живака (Стефан Иванов) ще си стиснат ръцете в предстоящия епизод на сериала. В очите на двамата врагът вече е общ – Георги (Александър Сано). Ирина има план, който ще постави бившия й годеник в изключително неприятна ситуация. Живака от своя страна ще атакува колегата си, когото ненавижда заради общото минало на бащите им, чрез професионална спънка, която отново ще постави кариерата на Георги на карта.

Голям пожар ще запали и пламъци в отношенията между Живака и Георги

Случката няма да остане незабелязана от Ангел Генчев (Христо Мутафчиев) и той веднага ще оцени потенциала на младата журналистка. Целта му ще бъде възможно най-скоро да я привлече към своя отбор. Тази задача ще постави на сина си Боян (Димо Алексиев), който този път изглежда ще се справи бързо с тази ситуацията.

Нови любовни искри в „Ягодова луна“ по NOVA

И в този епизод историите от миналото ще изиграят важна роля. Те ще разкрият още една част от тъмните схеми, които са правили навремето Цвета (Невена Бозукова) и Ангел.  Зрителите ще станат свидетели на интересен разговор между двамата от нощта преди смъртта на бащата на Георги – Димитър (Ивайло Захариев).

Как ще се развият отношенията между Георги и Рая (Радина Боршош) след първата им целувка? Къде ще я заведе смелият пожарникар на втора среща и какво ще провали приятното им прекарване заедно? Какъв ще бъде отговорът на Любо (Асен Блатечки) на поканата за обяд от Ангел Генчев? - зрителите ще разберат във вторник (14 април), в 22:00 часа, само по NOVA.

Не пропускайте “Ягодова луна” вторник вечер от 22.00 ч. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта https://nova.bg/ , както и на  Facebook страницата.