След представянето си тя се самоопредели като „кулинарен убиец“, предал доверието на шеф Ангелов

„Ти си локомотивът, който всяка вечер тегли червените напред, днес обаче той дерайлира и закъса целият отбор. Не съм те чувал да се оправдаваш с другите, но новото меню те доведе до блокаж“, категоричен бе шеф Ангелов.

Реки от сълзи в Hell’s Kitchen България

Другият номиниран от червената кухня, който обаче бе пощаден от шеф Ангелов, бе Соня, която както самият той подчерта „за пореден път бе като на гости в кухнята, без да знае колко поръчки има да издаде, нито кога трябва да са готови“.

И въпреки че червеният отбор се справи по-добре с първата задача на вечерта, а именно създаването на уникална салата, провалът им по време на вечерната резервация бе катастрофален. Новото меню изправи на нокти дамите, които действаха като корабокрушенци, а от всяка станция се чуваше вик за помощ.

Ивайло е номиниран в Hell’s Kitchen България

Междувременно в синята кухня Георги отказваше упорито всякаква помощ от съотборниците си и накрая се окъпа в туршия след многократните си неуспешни опити да овкуси правилно стартерите.

На финала на вечерта, за да спаси поне част от поръчките от вечерната резервация, шеф Ангелов все кардинално решение и изпрати последните оцелели от червения тим Недялка и Михаела да помогнат на синия отбор.

Неочакван рекорд - тази вечер в Hell’s Kitchen България

А съветът на шеф Ангелов към Георги бе безапелационен: „Истинският мъж трябва да може всеки ден да започва отначало.“

Кой ще наделее в кулинарния дуел, предстои да разберем.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.