Ивайло разказа за емоцията Hell’s Kitchen България в „На кафе“

Ивайло Иванов напусна Hell’s Kitchen България на крачка от раздаването на черните куртки. Следващата седмица шеф Ангелов ще отличи с тях останалите най-добри готвачи в Кухнята на Ада.

„Причината за моето тръгване е във всички. Ние сме един екип, който работи и няма как да обвинявам точно някого. Такава е била ситуацията, а аз съм по-емоционален и не мога да скривам емоцията си”, каза Ивайло пред Гала.

Неочаквано предателство тази вечер в Hell’s Kitchen България

„Много съм озадачен от номинацията за най-лош готвач. Не казвам, че съм най-добрият готвач и никога не съм го твърдял. Аз съм млад човек и имам да се уча още, много научих от другите участници. Може би трябваше да покажа повече пред тях, но те знаят, че не съм най-слабият. Не можах да разгърна себе си до край”, споделя Ивайло.

Реджеп се изправя срещу Михаела в дуел за оцеляване в Hell’s Kitchen

Преди дни шеф Ангелов укори  Ивайло и Михаела за безпорядъка, който са оставили след себе си при изпълнение на поставената задача. Днес отпадналият участник е на мнение, че шефът е напълно прав, защото в Hell’s Kitchen емоциите са под налягане и двамата не са имали време да почистят.

Кой е неговият фаворит за спечелване на кулинарното състезание и с какви похвали и критики са го посрещнали близките му – гледайте във видеото.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.