Повод за неразбирателствата между Ангел и Боян ще стане журналистката Ирина

Красивата и амбициозна журналистка Ирина (Рая Пеева) ще се превърне в поредната искра, която ще нажежи обтегнатите отношения между Ангел (Христо Мутафчиев) и Боян (Димо Алексиев) в предстоящия епизод на „Ягодова луна“ във вторник (28 април) от 22:00 ч. по NOVA. В разговор на четири очи Боян ще постави условия на баща си за поведението му към новата му половинка Ирина. Това няма да се хареса на крупния бизнесмен и ще доведе на вид спокойния диалог до сблъсък между двамата мъже.

Низ от съвпадения с реалния живот в сериала „Ягодова луна“

Междувременно Ирина ще се върне отново на работа в сайта, от където беше уволнена, този път като нов главен редактор. Промяната няма да бъде добре приета от досегашните й колеги и ще се стигне до раздяла с част от тях. Професионалните амбиции на Ирина ще бъдат задоволени до първия й разговор с Ангел, който ще й обясни новите правила за работа, с които тя ще трябва да се съобрази.

Подозрителна улика на мястото на пожара в "Ягодова луна"

Историите от миналото ще бъдат един от основните акценти в епизода. Зрителите ще проследят от близо какво се е случило минути преди да избухне огромният пожар преди тридесет години, в който живота си губи Димитър (Ивайло Захариев).

Асен Блатечки: Моят герой в „Ягодова луна“ се учи да бъде баща в движение

Любовта няма да остане на заден план и в десети епизод на „Ягодова луна“. Отношенията между Рая (Радина Боршош) и Георги (Александър Сано) стават все по-романтични, а пламъчето на любовта между двамата все по-ярко. Ще успеят ли да скрият връзката си от родителите им? Каква случайност ще събере и четиримата на едно място? – Не пропускайте да разберете във вторник (28 април) от 22:00 ч. по NOVA!

Не пропускайте “Ягодова луна” вторник вечер от 22.00 ч. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта https://nova.bg/ , както и на  Facebook страницата.