Гледайте „Откраднат живот: Системата“ от вторник до четвъртък по NOVA

След като Лора хваща Стефан с проститутка двамата се озовават в болницата след лек битов инцидент, но разправията между тях не стихва, а доц. Мазов остава да пренощува в „Св. Анастасия“. Защо на следващия ден ще се появи и момичето, с което Хинова хвана Стефан и какво ще иска тя?

Неда Спасова: В „Откраднат живот: Системата“ ще видите Кая в друга светлина

Междувременно Пенев се опитва да се сближи още повече с Юлия. Прави й подарък и очаква връзката им да потръгне. Какво ще си кажат и какво смята PR специалистът за бъдещите си отношения с лекаря?

Петмезов и Наков се изправят един срещу друг в „Откраднат живот: Системата“

Д-р Огнянова и Марио ще се отдадат на изненадваща, но заслужена почивка. Д-р Хаджихристев ще се възползва от това и ще действа в отделението както намери за добре, за да изпъкне пред всички. Какво ще предприеме младият специалист и какво ще накара д-р Огнянова да се върне незабавно в болницата? Гледайте тази вечер в „Откраднат живот: Системата“ от 20.00 ч., само по NOVA!

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.