Антоан Петров-Анди и Георги Симеонов – JJ, участниците, избрани от зрителите чрез онлайн гласуване за осми сезон на шоуто, гостуваха в студиото на „Събуди се“

Те споделиха своите впечатления от участието си в шоуто за преобразявания до момента и разказаха за подготовката си за големия финал, който предстои съвсем скоро.

„Благодарим на всички, които продължават да ни подкрепят, на всички, които през целия сезон не спират да гласуват за нас. Почти готови сме за финала. По всяка вероятност някой от нас двамата ще бъде финалист“, сподели JJ в студиото на „Събуди се“.

Впечатляващо изпълнение донесе победа на Маги Джанаварова в „Като две капки вода“

„Не можем да кажем дали сме оправдали очакванията на зрителите. Това могат да преценят само те“, категоричен е Анди.

За подготовката за утрешния лайф, в който Анди ще влезе в образа на Стефан Вълдобрев, а JJ в този на неповторимия Azis. 

„Подготовката за всеки образ е различна. Зависи от неговия пол, дали има по-специфичен глас или не. В случая на мен ми се падна много хубав изпълнител. Обичам да слушам Стефан Вълдобрев от дете. И сега задачата ми е много по-лека. Надявам се да се справя. Подготовката по преобразяването в деня на предаването понякога отнема до 6 часа“, споделя Анди.

„Притеснителното в образа ми в понеделник е това, че ще трябва да изпълня фолклорна песен. Аз не съм пял народна музика никога и това е по-трудната задача за мен в случая. Защото образът на Azis е изключително предизвикателство“, обяснява JJ. 

Маги Джанаварова: „Като две капки вода“ е моят истински голям учител

„Най-трудното в първия женски образ, в който трябваше да се преобразя, беше носенето на високи токчета, къси дънкови панталонки, подготовката на грима, косата. В мига, в който ми залепиха изкуствени нокти обаче, сякаш ми отрязаха едновременно и ръцете и краката. Почувствах се гипсиран“, шегува се той.

Тото от „Скандау”: Истински се забавлявам в „Като две капки вода”

За мечтания образ

„Бих се радвал от бутона на късмета да ми се падне Boyz II Men, Babyface, Майкъл Джексън“, споделя JJ. 

"Аз нямам предпочитания", категоричен е Анди.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.