Актрисата беше виртуален гост в „На кафе”

Младата актриса, която участва в пожарникарската драма „Ягодова луна” и българския медицински сериал „Откраднат живот”, гостува в предаването „На кафе“ и разказа за ролите си в хитовите продукции.

Случилото се с героинята на Любомира – Лизи в епизода на „Ягодова луна“ тази седмица заинтригува зрителите, но каква ще бъде развръзката, предстои да стане ясно на финала във вторник, 12 май, от 22.00 ч. по NOVA. „Всичко е така измислено, че да държи хората в напрежение до края“, споделя актрисата.

Ваня Джаферович: „Ягодова луна“ е най-хубавият сериал

По време на снимките на „Ягодова луна” една от най-вълнуващите срещи за нея е била с Александър Сано. Той е бил неин преподавател в първата актьорска школа, която е посещавала, но до преди сериала никога не са снимали заедно.

Тежък удар за лекарите в „Св. Анастасия“

За ролята на д-р Нора Чилингирова в „Откраднат живот” Любимира казва, че е голямо предизвикателство. „Ежедневието на един лекар няма нищо общо с моето. Медицинската терминология успявам да я науча за сцената и след 10 минути вече нищо не помня. Въпреки това се интересувам и питам консултантите, за да се държа достоверно”, споделя актрисата.

Защо баба ѝ я е виждала като комедийна актриса и какво място заема в живота ѝ художествената гимнастика – гледайте във видеото от „На кафе“.