„Последната серия ще разтърси зрителите и ще поискат втори сезон“, убедени са „Лошите момчета“ на сериала

Стефан Иванов и Мартин Смочевски гостуваха в студиото на „Плюс минус: Коментарът след новините“, за да открехнат завесата към дългоочакваната развръзка на вълнуващия пожарникарски сериал.

Любомира Башева: Финалът на „Ягодова луна” ще заинтригува зрителите

„Нашите герои ще преживеят катарзис в последния епизод на „Ягодова луна“. „Черешката на тортата“ е запазена за последната серия. Мисля, че ще бъде разтърсващо и хората много ще искат да има втори сезон, като видят това, което ще се случи. В последния епизод всички герои в „Ягодова луна“ ще бъдат изправени пред сериозни изпитания.“, споделя Стефан Иванов.

„Пожарникарите са на първа линия и без вирус. Тяхната работа е животозастрашаваща във всеки един момент. Ние бяхме очаровани от контакта с тези мъже – стабилни, готини, истински. Те са герои всеки ден“, допълва той.

Живака – в центъра на събитията в „Ягодова луна“

„Не смятам, че моят герой Васил е лош човек. Той просто е новият в екипа и се опитва да намери някой, към когото да се прикачи, за да може да влезе в обстановката и да се почувства повече „като у дома си“. Лично аз съм свикнал да играя отрицателни роли. За мен това не е проблем. Играе ми се бял принц в детско представление“, разказва Мартин Смочевски.

Още за разтърсващия финал на сериала „Ягодова луна“ и за предизвикателството, пред което са изправени хората, упражняващи свободни професии в условията на световна пандемия, гледайте във видеото на „Плюс минус: Коментарът след новините“.

Не пропускайте “Ягодова луна” вторник вечер от 22.00 ч. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта на NOVA , както и на  Facebook страницата.