Актьорът, който покори Холивуд, създаде прецедент в „Като две капки вода”, след решението си да отстъпи мястото си на финала

За първи път в историята на шоуто за преобразявания в България участник предостави своето място за дългоочаквания финал, предлагайки възможност на следващия класирал се. Жестът беше направен от Димитър Маринов, който въпреки своето място във финалната четворка преотстъпи позицията на Маги Джанаварова. Популярният актьор разказва пред „Здравей, България” как е взел това решение.

Фики, DARA, JJ и Mаги Джанаварова се отправят към финала на „Като две капки вода“

„След генералната репетиция споделих с Маги Халваджиян моето намерение да се откажа и го помолих да го пази в пълна тайна” , разказва Маринов.

„В моя живот още като малък в  България много малко хора ми дадоха шанса, който аз исках да имам, пътят, които исках да имам. Обстоятелствата бяха други и много млади творци страдат точно от това – да им се даде тази възможност!”, спомня си Димитър Маринов, който посвещава времето си в България на своята академия за кино, театър и телевизия, където окуражава и вдъхновява младите таланти.

„Ако ти правиш нещо в живота си и ако то няма смисъл да помогне на някой друг, да се осъществи мечтата на някой друг, след като твоята мечта вече се е осъществила – тогава няма смисъл”, категоричен е актьорът.

Дванадесети лайв "Като две капки вода" (ГАЛЕРИЯ)

Участието си в „Като две капки вода”  той определя като уникално преживяване. Маринов загатва, че на финала на шоуто е подготвил още една голяма изненада.  Каква е тя? Не пропускайте да видите в понеделник, 18 май, от 20:00 ч. по NOVA в големия финал на „Като две капки вода”.

А какви интересни случки са съпътствали влизането му в образите на Ленард Коен, Емил Димитров и Борис Христов – гледайте във видеото от „Здравей, България”

Следете Facebook страницата на предаването, официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.