Победителят в осмия сезон на шоуто за преобразявания разказва за преживените емоции в „Здравей, България”

Фики Стораро е победител в осмия сезон на уникалното шоу за преобразявания. Талантливият изпълнител спечели жури и публика с образа на Лайнел Ричи и представянето на песента „Hello”. „Чувството е неописуемо. Все още съм развълнуван. Не мога да повярвам какво ми се случи. Този успех много ме развълнува и за мен е като насън. Чувството е магическо.”

"Мистър Изненада" Фики Стораро е големият победител в "Като две капки вода" 8

Певецът признава, че до последно не е бил уверен, че може да спечели в предаването. „Нямах усещането, че победата е моя. От първия образ много се стараех да пресъздавам добре всеки следващ, които ми се падне. Много се радвам, че публиката оцени моя труд. Всички участници бяха невероятни”, споделя той.

За Фики ключът към успеха е старанието. С такова е подходил към образа на Джей Ло, който е бил най-голямото предизвикателство за него. Той признава, че преди да излезе на сцената е трябвало да преодолее себе си и начина, по който изглежда. Положителната реакция на публиката го е накарала да се чувства щастлив.

Зуека и Рачков: Участниците в „Като две капки вода“ се справиха геройски

Сред факторите за неговия успех в шоуто Фики поставя екипа, с който е работил. „Всички пред и зад камерите са страхотни професионалисти, които те предразполагат да работиш с хъс и да правиш всичко по точния начин. За мен от самото начало мотивация беше да правя хубава музика”, заявява изпълнителят.

Най-голяма опора за него през целия му път в „Като две капки вода” е неговият баща – Тони Стораро.  „Той е човекът, който винаги ме мотивира и подкрепя. Благодарение на него аз съм това, което съм”, казва Фики.

Васил Василев-Зуека – Какво е да си водещ на шоу без публика?

Големият победител загатна, че подготвя много голяма изненада за публиката, която ще е в различен стил от този, в който го познават феновете му. Решил е да сбъдне една своя мечта.

В условията на пандемия Фики се радва, че е бил част от глътката свеж въздух, която шоуто е давало от екрана на зрителите. Той определя себе си като щастлив човек.

Как му е повлияла подкрепата на колегите му музиканти и с кои от участниците е станал приятел – гледайте във видеото.

Следете Facebook страницата на предаването, официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.