Певецът изправи на крака публиката с изпълнението на песента Hello на Лайнъл Ричи

Фики Стораро е победителят в осми сезон на „Като две капки вода“. След оспорвана битка той грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил. За разнообразните си и изключително успешни превъплъщения той беше титулуван като "Мистър Изненада".

На второ място се класира Маги Джанаварова, а трето и четвърто заеха Дара и JJ.

Зуека и Рачков: Участниците в „Като две капки вода“ се справиха геройски

"Искам да благодаря на моята родина, че ме избра за победител. Това е най-прекрасният момент в моя живот", каза развълнуваният Фики.

 

 

По време на финала на шоуто в ефира на NOVA, четиримата финалисти имаха възможност да заложат на свое любимо парче, с което да спечелят сърцата на зрителите. Лайнъл Ричи и песента Hello прозвучаха в изпълнение на Фики, а DARA влезе в образа на Мария Нейкова с песента „Вървят ли двама“.

 

 

JJ избра Queen и Who wants to live forever.

 

 

Маги Джанаварова се преобрази в Уитни Хюстън с въздействащата I have nothing.

 

 

В залата присъстваха и много специални гости – участници от предишни сезони. Едни от най-големите звезди в българския шоубизнес изпяха своя версия на италианския хит „Корона чао“ на финала на осмия сезон на „Като две капки вода“. На сцената на шоу номер 1 се качиха Криско, Тита, Софи Маринова, Константин, Ненчо Балабанов и Рафи Бохосян. Те бяха участници в различни сезони на шоуто.

 

 

Димитър Маринов с голяма изненада на финала на "Като две капки вода"

За първи път в историята на шоуто в България пък участник предостави своето място за дългоочаквания финал, предлгайки възможност на следващия класирал се. Жестът беше направен от Димитър Маринов, който въпреки своето място във финалната четворка, преотстъпи позицията на Маги Джанаварова. Популярният актьор сподели, че завръщането му в България е посветено на голямата му мисия - да подкрепи млади и талантливи артисти в творческия им път.   

„Като две капки вода“ събира Galia и Миро на сцената в понеделник вечер

„ВКУСЪТ НА ИСТОРИИТЕ“: Маги Джанаварова – на крачка от финала на „Като две капки вода“

Фики: „Като две капки вода“ ми даде огромен шанс за изява

DARA спечели зрителите с ритмите на Eлица и Стунджи

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.