Изпълнителката разказва за преживените емоции по време на шоуто за превъплъщения в "На кафе"

Певицата Луна беше част от осми сезон на най-якото шоу за имитации в ефира на NOVA „Като две капки вода”. На финала тя се представи с песен на Мария Илиева, а в студиото на „На кафе” си спомни как е получила поканата за участие в предаването. „Броени часове след излизането на моя много лична за мен песен „Ти моя път” ми се обадиха от прекрасното предаване „Като две капки вода”, за да ми предложат участие. Аз имах самолетен билет за Австралия. Върнаха ме от летището, за да направя шоуто”, разказва тя.

Емблематичната изпълнителка признава, че трудно е приела поканата, защото е имала планирани ангажименти извън България. Нейната сестра я е посъветвала да остане и да приеме поканата за участие, за да затвори цикъла на изяви във всички формати. Луна разказва, че част от творческия ѝ път е преминал през ефира на NOVA и се радва, че е била част от култови предавания.

Фики е победител в осми сезон на „Като две капки вода“

„Ситуацията, през която преминахме всички, доказва нашия професионализъм. Аз бях единствената поп фолк певица, която работеше през тези три месеца и то под прожекторите на прекрасна сцена, която ми даде възможност да се изявя по начин, по който аз самата съм преценила. Нямах никакви ограничения. Исках всичко да е по-разчупено, да се излезе от матричния коловоз, защото в мен има изключително много енергия. Животът ми навън ме е направил творец, който възприема едно поведение на безграничност – искам да се раздавам непрекъснато. Аз се определям като артист извън матрицата.”

Тото от „Скандау”: Истински се забавлявам в „Като две капки вода”

Луна не крие, че от образите си на сцената на „Като две капки вода” най-много харесва този на Лили Иванова. „Това е певицата, която е част от моя живот и от моя път на творец. Израснах с нейните песни. Моите родители държаха да спазвам нейното поведение. Учила съм и продължавам да се уча от нея”, споделя тя.

„За мен провалът и победата нямат никаква стойност. След време това ще го разберат и новите изпълнители. Най-важното е, че съществуват подобни формати, където ние можем да се изявяваме и да радваме публиката и нашите фенове. Това е най-силният момент за мен”, коментира певицата.

Как поддържа перфектната си форма и откога се познава с Тони Стораро – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.