Киноманите ще могат да избират какво да гледат всеки понеделник по KINO NOVA

Безкрайни позитивни емоции и вълнуващи заглавия предстоят за осма поредна година с емблематичната за KINO NOVA кампания „Великият понеделник“ от 29 юни, а резултатът от първия филмов сблъсък ще стане ясен на 6 юли, понеделник, точно в 21:00 ч.

Тази година битката става още по-лична и за първи път за любовта на публиката ще се борят два филма. Така шансът за всеки зрител да види любимото си заглавие става по-голям, а надпреварата между лентите ще покаже всичките им качества, които са ги направили фаворити на заклетите киномани. Изцяло посветен на волята на зрителя, „Великият понеделник“ ще предложи истински приключения и непредвидимо лято за най-запалените фенове на киното.

Четири вълнуващи премиери ще се състезават за вниманието на киноманите, две от които още в първата седмица на кампанията. В нея носителят на два „Оскара“ - „Спотлайт“ за една от най-големите афери в наше време ще се изправи срещу наситената с много емоции военна драма – „Битката за Мидуей“.

Приятните изненади не свършват тук и по традиция гласувалите зрители ще участват в надпревара за специални награди. Всяка седмица двама участници ще получават брандирани тениски, а в края на кампанията двама късметлии ще се сдобият с една от големите награди – проектор, с който киното ще бъде на една ръка разстояние във всеки един момент.

Феновете на киното ще могат да изберат своя фаворит на сайта на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg както и на Facebook страницата на KINO NOVA от 29 юни.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете най-интересното от "Великият понеделник" в ефира и Facebook страницата на KINO NOVA.