Вторият сезон на приключенското риалити ще покаже повече детайли от битките и ще разкрие още от красотата на българското Черноморие

Екип от повече от 130 души се грижи зрителите на риалити формата да имат всички гледни точки към предизвикателствата, пред които преминават участниците. Режисьорът на шоуто Кирил Киров-Кико е този, който трябва да знае какво се случва преди да се е случило. „Когато има различни звена, от които зависят малки и големи детайли, трябва да се направи много добър синхрон“, казва Кико, според когото това е един от най-важните елементи доброто заснемане.

Ралица Паскалева: Отборният дух е важен за победата в „Игри на волята“

Въпреки опита си в „Страх“, „Като две капки вода“ и X Factor, Кико определя „Игри на волята: България“ като предизвикателство. Сред най-големите трудности, с които се сблъсква той и целият екип на шоуто, е времето. Често метеорологичните условия диктуват работата на екипа.

Дива река и Стопанство във втори сезон на „Игри на волята: България“

Арсеналът на режисьора са многото гледни точки към играта на терена, а в последните години това задължително включва дрон. Детайлите в игрите се улавят от малки GoPro камери, които са прикрепени на най-неочаквани места.

Как се е справил екипът на мащабната продукция ще разберем тази есен по NOVA.