Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Екшънът спечели зрителския вот в четвъртата поредна битка във „Великият понеделник“.

Кражбата на кола за някои хора е трудна работа, но не и за братята Андрю и Гарет Фостър (Скот Истууд и Фреди Торп). Дългогодишната „работа” в сектора им създава име на много успешни крадци, а това ги тласка към все по-големи цели. Двамата се специализират в луксозния сектор, където са най-скъпите автомобили.

Криминален бос наема братята Фостър за грандиозен удар, свързан с кола, оценявана на милиони евро. Ще успеят ли и този път да се измъкнат, без да ги хванат?

Взривоопасен екшън в четвъртата седмица на „Великият понеделник“

С „Газ до дупка” сценаристите, работили и по зрелищни екшъни като “Неуловим” и "Бързи и яростни 2", ни отвеждат в Марсилия, за да разкажат една високоскоростна семейна история. А синът на легендата в киното Клинт Истууд – Скот, приковава вниманието с актьорското си присъствие.

Всяка седмица почитателите на седмото изкуство могат да се включат в решението какво да гледат по KINO NOVA в понеделник вечер, като подкрепят своя филмов фаворит на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Традиционно всички регистрирали се на сайта имат и шанс да спечелят страхотни награди - двама от гласувалите през седмицата ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията двама от феновете, участвали всяка седмица, ще спечелят големите награди – проектори, с които могат да вземат киното навсякъде със себе си.

„Бодигард на убиеца“ е победител в третата седмица на „Великият понеделник“

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, където ще открият и повече информация за седмичната селекция от филми. А лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена следващия понеделник, 3 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.