Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Екшън-комедията спечели зрителския вот в напрегнатата филмова надпревара в третата седмица на „Великият понеделник“.

Невероятни екшън приключения, надпревари с високоскоростни автомобили, мотори и лодки и поредица от комични ситуации очакват зрителите на KINO NOVA тази вечер. Вълнуващата лента, събрала на снимачната площадка цяло съзвездие от популярни актьори, е дело на режисьора Патрик Хюс и на сценариста Том О'Конър.

Романтика и екшън в третата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Една от главните роли във филма е поверена на Райън Рейнолдс, който се превъплъщава в специален агент Майкъл Брус, натоварен с отговорната задача да охранява живота не на кого да е, а на смъртния си враг и изпечен наемен убиец Дариус Кинкейд (Самюел Джаксън). Целта е да бъде отведен невредим от Великобритания до Международния съд в Хага, а за да я постигнат двамата отколешни врагове ще трябва се съюзят.

В опит да се изплъзне на убийците, които ги преследват по пътя, тандемът среща още едно наглед непреодолимо препятствие - намесата на свирепия и властен диктатор от Източна Европа Владислав Духович (Гари Олдман).

„Великолепната седморка“ е победител във втората седмица на „Великият понеделник“

Всяка седмица почитателите на седмото изкуство могат да се включат в решението какво да гледат по KINO NOVA в понеделник вечер, като дадат своя глас за своя филмов фаворит на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Традиционно всички гласували имат и шанс да спечелят страхотни награди - двама от гласувалите през седмицата ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията двама от феновете, участвали всяка седмица, ще спечелят големите награди – проектори, с които могат да вземат киното навсякъде със себе си.

Екзотична Япония срещу Дивия Запад във втората седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, където ще открият и повече информация за седмичната селекция от филми. А лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена следващия понеделник, 27 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.