Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

След оспорвано гласуване победата във втората седмица на „Великият понеделник” успя да вземе уестърнът „Великолепната седморка“.

Римейкът на класиката от 1960 г. ще пренесе зрителите в малкото градче Роуз Крийк, което живее в страх от индустриалеца Бартоломю Боуг. Отчаяните жители, водени от Ема Кълън, ще прибегнат до това да наемат седмина разбойници, бегълци, наемници, ловци на глави и комарджии, които да им помогнат да се защитят. Постепенно седемте спасители на града – Сам Чизълм, Джош Фарадей, Гуднайт Робичоу, Джак Хорн, Били Рокс, Васкез и Червена жътва ще осъзнаят, че се бият за нещо много по-значимо от възнаграждението си.

„Битката за Мидуей“ е победител в първата седмица на „Великият понеделник“

Режисьор на лентата е Антоан Фукуа, създал съвременни класики като „Тренировъчен ден” и „Обратен гард”, а в звездния актьорски състав влизат имената на Дензъл Уошингтън, Крис Прат, Итън Хоук, Винсънт Д‘Онофрио, И Бьонг Хон, Мануел Гарсия Рулфо и Мартин Сенсмайер.

Всяка седмица почитателите на седмото изкуство могат да се включат в решението какво да гледат по KINO NOVA в понеделник вечер, като дадат своя глас за своя филмов фаворит на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Традиционно всички гласували имат и шанс да спечелят страхотни награди - двама от гласувалите през седмицата ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията двама от феновете, участвали всяка седмица, ще спечелят големите награди – проектори, с които могат да вземат киното навсякъде със себе си.

Екзотична Япония срещу Дивия Запад във втората седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, където ще открият и повече информация за седмичната селекция от филми. А лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена следващия понеделник, 20 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.