Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

След оспорвано гласуване победител в първата седмица на „Великият понеделник” е военно-историческата драма „Битката за Мидуей“.

Лентата, базирана на реални събития, проследява отношенията между САЩ и Япония по време на Втората световна война. През 1941 г. Япония атакува „Пърл Харбър“, което провокира САЩ да се включи във Втората световна война. Само една година по-късно, между 4 и 7 юни 1942 г., се състои най-епичната и решаваща военноморска битка за Тихия океан – битката за Мидуей, а изходът от нея се превръща в повратна точка за следващите етапи на войната.

Две филмови премиери в първата седмица на „Великият понеделник“

Режисьор на военно-историческата драма е Роланд Емерих, а в главните  ролите влизат холивудските актьори Ед Скрейн, Уди Харелсън, Люк Еванс и Ник Джонас и други.

Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много страхотни награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията двама от всички дали своя глас по време на кампанията, ще спечелят големите награди.

„Зрителят повелява завинаги“ с „Великият понеделник“ от 29 юни

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 13 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.