Заглавията, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта https://greatmonday.bg

Втората седмица на емблематичната за филмовия канал KINO NOVA кампания „Великият понеделник“ ще предложи на запалените киномани истински напрегната битка. За любовта на зрителите ще се надпреварват две впечатляващи класики в два различни жанра – „Мемоарите на една гейша“ и „Великолепната седморка“. Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат в понеделник от 21.00 ч. на специалния сайт https://greatmonday.bg/.

За драматичната история на едно бедно момиче, превърнало се от слугиня в една от най-желаните гейши в квартала на удоволствията Гион, разказва драматичната лента на Роб Маршал „Мемоарите на една гейша“. Продадена от баща си за слугиня, Саюри ще бъде принудена да изучи древния занаят. Въпреки униженията, лишенията и сблъсъка с коварни съперници, момичето ще намери място сред най-търсените жени в професията. Възможно ли е обаче да постигне истинско щастие и да бъде с мъжа, когото обича?

„Битката за Мидуей“ е победител в първата седмица на „Великият понеделник“

Страстите се разгарят и втората седмица на „Великият понеделник“ ще предизвиква челен сблъсък на жанрове - любителите на драми, които биха искали да гледат „Мемоарите на една гейша“, ще се изправят срещу почитателите на Дивия Запад. Второто предложение във „Великият понеделник“ е уестърнът на Антоан Фукуа „Великолепната седморка“, в който Дензъл Уошингтън, Крис Прат и Итън Хоук застават рамо до рамо. Действието се развива през 80-те години на 19 век. Роуз Крийк е обсаден от корумпиран индустриалец, а местните са масово избивани. Гражданите обединяват сили и търсят начин да защитят своята земя, а към тях ще се присъедини и ловецът на глави Сам Чизъм. Ще бъде ли спасен минният град или изненадващо справедливостта няма да възтържествува?

Две филмови премиери в първата седмица на „Великият понеделник“

Почитателите на седмото изкуство могат да избират своя фаворит както на сайта https://greatmonday.bg/, така и през Facebook страницата на канала. Филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 13 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Двама от гласувалите през седмицата ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията двама от феновете, гласували всяка седмица, ще спечелят големите награди – проектор, с който могат да вземат киното навсякъде със себе си.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" по KINO NOVA, както и на Facebook страницата на KINO NOVA.