Заглавията, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта на https://greatmonday.bg

Приказната история, покорила сърцата на малки и големи, спечели зрителския вот в горещата филмова надпревара тази седмица.

Спиращата дъха история ни пренася в света на умната, красива и независима Бел, която в опит да спаси баща си попада в плен в замък, обитаван от ужасяващ Звяр. Там тя се сприятелява с омагьосаните му обитатели и постепенно осъзнава, че зад страховитата външност на Звяра се крие прекрасен принц с голямо и добро сърце.

„Зад борда“ е победител в петата седмица на „Великият понеделник” по KINО NOVA

Ще прерасне ли искреното им приятелство в чиста любов, която да развали ужасяващото проклятие, гледайте тази вечер по KINO NOVA.

Британската актриса Ема Уотсън, чиято звезда изгрява с участието й в екранизациите на поредицата „Хари Потър“ се превъплъщава в ролята на Бел. Режисьор на номинираната за два „Оскара“ лента е Бил Кондон, а в актьорския състав влизат още Дан Стивънс, Люк Евънс, Кевин Клайн, Ема Томпсън, Юън Макгрегър и Стенли Тучи.

Борба за справедливост и приказни емоции в седмица 6 на „Великият понеделник“

Всяка седмица почитателите на седмото изкуство могат да се включат в решението какво да гледат по KINO NOVA в понеделник вечер, като подкрепят своя филмов фаворит на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Традиционно всички регистрирали се на сайта имат и шанс да спечелят уникални награди - двама от гласувалите през седмицата ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията двама от феновете, участвали всяка седмица, ще спечелят големите награди – проектори, с които могат да вземат киното навсякъде със себе си.

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, където ще открият и повече информация за седмичната селекция от филми. А лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена следващия понеделник, 17 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

„Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си