Заглавията, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта на https://greatmonday.bg

Третата част от вълнуващата екшън поредица за легендарния убиец и отмъстител надделя в напрегнатата филмова надпревара тази седмица.

След като във втората част опасния наемен убиец Джон Уик (Киану Рийвс) наруши правилата и ликвидира един от големите играчи на територията на хотел „Континентал“ – за главата му бе обявена награда от 14 милиона долара, а целият град се спусна по петите му.

Филмови приключения в осмата седмица на „Великият понеделник“

За щастие, мениджърът на „Континентал“ Уинстън (Йън Макшейн) успява да му осигури един час гратисен период, преди членството му да бъде прекратено завинаги, Джон решава да избяга в посока Ню Йорк в компанията на София (Хали Бери), която ще му помогне да запази живота си, като междувременно разчисти сметките си с всеки, който се изпречи на пътя му.

Режисьор на третата част от поредицата е Чад Стахелски, а в звездния актьорски състав влизат още Иън Макшейн, Лорънс Фишбърн и Марк Дакаскос.

Как ще се справи Джон Уик с поредицата наглед непреодолими препятствия по пътя, гледайте тази вечер по KINO NOVA.

„Чиракът на магьосника“ е победител в седмата седмица на „Великият понеделник“

Всяка седмица почитателите на седмото изкуство могат да се включат в решението какво да гледат по KINO NOVA в понеделник вечер, като подкрепят своя филмов фаворит на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Традиционно всички регистрирали се на сайта имат и шанс да спечелят уникални награди - двама от гласувалите през седмицата ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията двама от феновете, участвали всяка седмица, ще спечелят големите награди – проектори, с които могат да вземат киното навсякъде със себе си.

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, където ще открият и повече информация за седмичната селекция от филми. А лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена следващия понеделник, 31 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

„Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си