Най-мистериозното музикално шоу в българския телевизионен ефир се завръща от 12 септември по NOVA.

След успеха на първия сезон на формата у нас през септември зрителите за втори път ще станат част от забавлението с „Маскираният певец“. Шоуто ще зарадва зрителите с изцяло нови и оригинални маски, супер интересни улики и страхотни изненади.

Маги Джанаварова, която в първи сезон се нареди на почетното трето място с образа на Пчелата, гостува в студиото на „Събуди се“, за да разкаже за най-ярките и готини спомени, които пази от участието си в предаването.

NOVA с още по-силна и атрактивна програма тази есен

„Първият ми най-ярък спомен от шоуто бе моментът, когато в опит да отгатне кой се крие зад маската на Пчелата, Геро спомена името ми. После и Мария Илиева ме заподозря. Буквално ми се зави свят от вълнение, когато свалих костюма си“, споделя Маги Джанаварова.

„Кремена Халваджиян явно ме е „богопомазала“, защото аз бях с един от най-леките костюми. Моето телце на Пчела бе направено от дунапрен. Имах си и смешни гащи, чорапогащник и обувки. Всеки път преди да се кача на сцената една от стилистките ми асистираше за обличането на костюма. Но аз се справях добре и без нейна помощ, защото моят беше сравнително лесен за слагане. Най-трудното беше да виждам през маската, защото очите на Пчелата постоянно се запотяваха, особено когато танцувах“, спомня си изпълнителката.

Гарванът Михаела Маринова: Нямам търпение да гледам втория сезон на „Маскираният певец“

„В моментите на преобразяване във всяка една песен трябваше да избягаме максимално от себе си. Бих посъветвала новите участници да се самонаблюдават преди предаванията. Аз го правех, за да мога да избягам от движенията, походката и маниера си“, допълва тя.

Маги Джанаварова споделя, че не се ядосва, че не е спечелила голямата награда в шоуто и се радва, че е успяла да се справи с предизвикателството да укрие самоличността си почти до самия финал на шоуто. Категорична е, че шоуто я е научило да бъде по-обрана и сдържана в общуването си и да не разказва на всички, какво се случва с нея.

Още за предстоящия втори сезон на най-мистериозното шоу в българския ефир, гледайте във видеото на „Събуди се“.