Комедийният сериал стартира с нова семейна ваканция от 20:00 ч.

Добро настроение, свеж хумор и споделени семейни моменти очакват зрителите с любимите герои на един от най-успешните български сериали – „All Inclusive”. Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA вторият сезон на комедийната поредица дава начало на следващата семейна почивка на Сиромашки и Чобанови – този път в мистичните Родопи. Към тях ще се присъединят и колоритните Хаджикосеви, с които се запознаха по време на предишната си ваканция. Още в премиерния епизод приятелските семействата пристигат във Велинград, където ги очакват първите забавни ситуации.

Ненчо Балабанов и Йоанна Начева – баща и дъщеря по следите на древно съкровище в „All Inclusive”

„Влязохме в ролята на истинско семейство и отново бяхме един задружен екип. Сякаш не се бяхме разделяли. Почивката на нашите герои отново минава прекрасно. Този сезон е различен, защото не сме на море, а на планина. Тук акцентираме отново не само върху красивата българска природа, но и върху нашето древно културно-историческо наследство. Отношенията между героите се надграждат и стават все по-интересни“, разказа актьорът Ненчо Балабанов тази сутрин в „Здравей, България“.

За новата сюжетна линия, която очаква зрителите в следващите епизоди, подсказва и мотото на втория сезон – „Съкровището е в теб“. През образите на Христо и Надя, които са баща и дъщеря в сериала, ще бъде засегната важната тема за любовта към родната българска земя, връзката ни с нея и преоткриването на нейните културно-исторически богатства, с които можем да се гордеем.

Елена Атанасова: Семействата ще преминат през нови изпитания във втория сезон на All Inclusive

„Моята героиня наистина претърпя метаморфоза през първи сезон – израсна духовно, успя да усети истинските неща като приятелство, любов, семейство. И беше важно, че разбра, какво означава да се бориш за голяма обществена кауза. В този сезон става въпрос за историческото наследство на България и Надя се впуска в каузата с цялото си сърце. Покрай нейната първа любов Мартин, тя се запали по теми, свързани с екология и история. Ще издам, че във втория сезон я виждаме вече като студентка по археология“, споделя Йоанна Начева.

Част от веселата компания във втория сезон на „All Inclusive“ ще бъдат актьорите: Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Елени Декидис, Силвестър Велячки, Александрия Чальовски, Петър Калчев и Алекс Иванов. Продуцент на сериала е Краси Ванков, а режисьори са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият е дело на Иван Ангелов, Георги Иванов и Боби Борисов, а музиката е на композитора Марио Балтаджиев.

Не пропускайте да видите първите забавни приключения от щурата семейна ваканция в „All Inclusive” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.