Рап изпълнителят разкри любопитни подробности за ролята си в комедийния сериал

Тази вечер зрителите на NOVA ще видят първия епизод с участието на Криско, в който той пристига изненадващо във Велинград, а появата му предизвиква вълна от разнополюсни емоции.

Неочаквана среща и важна мисия в „All Inclusive”

„В „All Inclusive” аз играя себе си. Имах няколко специални срещи със сценаристите, за да уточним репликите ми, но като цяло използвах сценария като матрица. Всичко премина през моя собствен стил на изразяване, за да бъде участието ми максимално автентично. Мисля, че се получи добре, въпреки че не съм гледал предварително епизодите“, споделя рапърът.

Криско влиза в сериала “All Inclusive” този петък по NOVA

„Появявам се изненадващо в „All Inclusive” и няма да ме гледате само в един епизод. Преобръщам живота на някои от персонажите, а останалите ще се забавляват с присъствието ми. Участвам за сефте в сериал, но беше много яко. Винаги се подготвям много добре, но мислех, че поради факта, че съм начинаещ, ще прецаквам дублите най-много от всички. Убедих се обаче, че най-важно е каква е средата. Когато екипът е добър и готин, той те предразполага и няма как нещата да не се получат добре. Благодаря на продуцента Краси Ванков за поканата. Изкарахме си много готино на снимачната площадка. Чувствах се много спокоен и уверен в себе си“, разказа Криско в студиото на „На кафе“.

Каква специална видео изненада получи изпълнителя и какви интересни истории от живота си сподели с Гала, гледайте във видеото на „На кафе“.