Доктор Чилингирова предприема рискован ход за бъдещето на болницата – тази седмица в „Откраднат живот: Антитела“

Обтегнати отношения, борба за влияние и силни емоции ще ескалират в поредица от неочаквани ситуации за лекарите в „Св. Анастасия“. Поведнието на доктор Чилингирова ще доведе до разрив в отношенията ѝ с Кръстева – двете ще изрекат думи, които няма да останат без последствия. Желанието на Нора да бъде медиатор между Фотев и болницата ще я отведат при професор Цонев с неотложни въпроси и генерални решения. Дали доктор Чилингирова ще успее да помогне на доктор Тасев и да осигури по-добро бъдеще за екипа на „Св. Анастасия“ или ще допринесе за критичната ситуация, зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“ тази седмица от 20:00 ч. по NOVA.   

Любомира Башева и Васил Бинев: Целувка между нас ще има, и то без страх от COVID-19

Опит да защитят болницата ще направят и други лекари, които ще се озоват в трудна ситуация. За някои заплахите на Фотев ще се превърнат в кошмар, а за други – във възможност да се впуснат в истинска битка с най-големия си враг.

Пореден сблъсък между Фотев и Борис в „Откраднат живот: Антитела“

Сестра Райкова ще се окаже опасно близо до доктор Хаджихристев – ситуация, която ще провокира доктор Огнянова за откровен разговор с Кая и нейния личен живот. Лични отношения ще изяснява и доктор Пенев с бившата си съпруга Лилия Куртева, която ще остави впечатление за флирт с колегите му в болницата.

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“ от вторник до четъвртък в 20:00 ч. по NOVA.  

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY