Актьорите разказват за взаимоотношенията между своите персонажи и обратите в „Откраднат живот: Антитела“

В този сезон на „Откраднат живот“ Иво Фотев ще се изправи пред наивността и изяществото на доктор Чилингирова.

„Това, което се случва между нашите персонажи, е нещо отвъд логиката, отвъд рационалното. Това е едно много силно любопитство, което води Нора към Иво Фотев. Много ми харесва тази сюжетна линия, защото сама по себе си е голямо предизвикателство. Да оправдаеш сам за себе си тази роля, да я изиграеш достоверно, не е лесна работа. А какво ще се случи е ясно – целувка ще има“, разкрива актрисата.

Пореден сблъсък между Фотев и Борис в „Откраднат живот: Антитела“

„Целувка ще има и то без страх от COVID-19. Обаче аз искам да кажа друго. Любомира Башева е най-неподходящият човек за тази роля. Защото тя е толкова красива, толкова изящна и елегантна, така добра и симпатична, че всички съпротивителни сили у Фотев изчезват. Няма нещо, за което да се хванеш, за да намразиш д-р Чилингирова, да й намериш кусур, че да си изработиш план за действие, за да бъдеш агресивен или злобен, какъвто сме свикнали да виждаме Иво Фотев“, допълва Васил Бинев.

„В един момент неизбежно моята героиня ще се вслуша в предупрежденията на д-р Тасев, че се забърква в опасна игра с Иво Фотев. В този сезон д-р Чилингирова ще върви по ръба. Ще стъпва по много тънък лед“, споделя Любомира Башева.

За артистичните предизвикателства в „Откраднат живот: Антитела“

„С изненада установих, че не ми е трудно да манипулирам хората, да агресирам, да ги мачкам. Не съм сигурен откъде имам тези познания в себе си. Мисля си, че съм добър човек. Но това ми се отдава и го правя с лека ръка. Образът на Фотев не ми е труден за игра, защото отрицателните образи се играят по-лесно. При тях разполагаме с голям набор от изразни средства. Лошият може да бъде и добър, и грозен, и глупав, и всякакъв. Затова е и любопитството на хората към отрицателния герой във всеки един киноразказ“, разкрива Васил Бинев.

Кръстева се изправя срещу Фотев в "Откраднат живот: Антитела"

„Много се радвам, че имах възможността да си партнирам с Васил Бинев. Първият ден, в който се запознахме, се притесних много. Но той е изключителен човек и това чувство се изпари точно за пет минути. Оттук нататък остана само удоволствието от работата с него. Вълнението ми на снимачната площадка е много по-добре овладяно и то е само с положителен заряд“, допълва Любомира Башева.

Повече за сюжетната линия, която ги събира и за предизвикателствата, с които се сблъскват на снимачната площадка, гледайте във видеото на „Събуди се“.