Актьорът разказа в „На кафе” за снимките на втори сезон на комедийната поредица

Вече два сезона Ненчо Балабанов почива из различни красиви кътчета на България в образа на Христо Чобанов. Семейните почивки никога не са просто почивки – приключенията и новите предизвикателства, които се появяват пред героите помагат да ги опознаем.

Елена с трудно решение за баща си в “All Inclusive”

„Във втори сезон на All Inclusive решихме отново да наблегнем на красивата българска природа, но този път на планината. Родопите е едно невероятно място, Велинград е един от любимите ми градове в България – много е красиво и атмосферата е много хубава. Хората там са много гостоприемни, а на целия екип ни беше много весело”, споделя актьорът.

Той изрази своята радост, че въпреки променливата епидемиологична обстановка в страната, са успели да заснемат всички планирани епизоди по начина, по който са искали. А какво предстои в планината за Ицо?

Надя и Мартин се разделят в “All Inclusive“?

„Няма любов без драми по принцип, и в нашия сериал те присъстват. Мисля, че при нас те трябва да бъдат наричани приключения, защото наблягаме на усмивката, на положителните моменти в живота. Моят герой си е взел поука в любовен план спрямо съпругата си, но пък го обземат нови търсения – започва да търси съкровища, за да осигури благодат на своето семейство и да забогатее. Зрителите вероятно са забелязали, че най-голямата мечта на Христо Чобанов е да е богат”, казва с усмивка Ненчо Балабанов

Какво са наблюденията на актьора над българските семейства на почивка променя ли се поведението им, когато са в чужбина – гледайте във видеото.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.