Не пропускайте комедийния сериал този петък от 20:00 ч. по NOVA

Още забавни приключения и почти забравени спомени от миналото връхлитат приятелските семейства тази седмица в “All Inclusive”. Точно когато Елена решава да даде шанс на баща си, за да наваксат времето на раздяла, най-неочаквано на хоризонта се появява Евдокия. Тя е възмутена от внезапното завръщане на бившия си съпруг и му поставя важен ултиматум. Какво провокира острата й реакция и коя е нейната истина за появата на Леонид след 30-годишно отсъствие?

Ненчо Балабанов: Най-голямата мечта на моя герой в "All Inclusive" е да забогатее

Още едно отсъствие трябва да бъде спешно наваксано – това на Мартин, който вече е в обятията на Надя. Двамата имат да си разказват много след трудната експедиция, заради която младото момиче беше загубило надежда да върне любовта си. Мартин пък е приятно изненадан от новата кауза, на която се е посветила приятелката му в помощ на археолозите и тяхната надпревара с иманярите в Долината на бесите. Кой ще стигне пръв до съкровището?

Елена с трудно решение за баща си в “All Inclusive”

Наред с археолозите и иманярите, в съревнованието се включва и Христо, опитвайки да събере парче по парче остатъците от старинната амфора, до която се докопа. Той предусеща забогатяването си и търси експерт по антики, който да оцени подобаващо тракийския предмет. Експертът се оказва изкусителната блондинка Златка, която от доста време се занимава с реликви от историческо значение. Тя отправя неустоима оферта към Христо, но има едно важно условие. Какво е условието, дали той ще поеме риска и каква тайна крие Златка? В ролята на експерта зрителите ще видят очарователната актриса Деси Моралес, която се присъединява към героите от “All Inclusive”.

Надя и Мартин се разделят в “All Inclusive“?

В навечерието на рождения ден на Вики, Емил и Елица предварително започват да я затрупват с безброй подаръци, надпреварвайки се един с друг. Те не могат да се разберат дори по въпроса, при кого да бъде детето навръх празника. Вместо да се зарадва, обаче, момичето се натъжава, защото усеща, че това е само част от личната война между родителите й. Сашко взима нещата в свои ръце, за да помогне на малката си приятелка да се справи с трудната ситуация. Дали ще успее – ще стане ясно в новия епизод на “All Inclusive” – този петък, от 20:00 ч., по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.