Гледайте последния епизод от втория сезон на комедийния сериал тази вечер от 20:00 ч. по NOVА

Каква ще бъде развръзката на щурите приключения на приятелските семейства по време на планинската им почивка в Родопите? За изненадите на финала на втори сезон разказва Дилян Калчев, който се срещна с продуцента Краси Ванков и актрисата Елена Атанасова.

“All Inclusive 2” затвърди позицията да носи своите важни послания – за семейството, приятелството и любовта, а също така посланията за прошката и за истинското щастие, което се крие в малките неща в живота.

Голяма изненада на финала на “All Inclusive”

„Финалът на втори сезон предстои тази вечер. Цялото действие ще намери своята развръзка. Както знаят хората, защото рейтингите показват, че сериалът е гледан от много хора, имаме невероятно представяне в този сезон. Благодарим им и се радваме на този успех. На финала на 11-ти епизод всички са скарани и не се харесват един друг, а в този последен 12-ти епизод едно малко, но много важно събитие ще обърне чувствата и емоциите на всички герои“, разказва продуцентът Краси Ванков.

„Марияна показа колко различна е във втори сезон, защото показа по-голям устрем в това да реализира и сбъдва своите мечти. Съответно да има по-голямо самочувствие, в това което прави. И да търси подкрепата от семейството, най-вече от Христо, когото обича безрезервно“, споделя Елена Атанасова.

Ще има ли сватба в “All Inclusive”?

„Това е и което целим да направим с този проект –  да открием едни по-дълбоки чувства, взаимоотношения в най-обикновените семейства, същите като тези, които гледат сериала. Същевременно да ги представим чрез малко хумор и смях. Особено в ситуацията, в която се намираме сега, имаме нужда от малко смях. Първи сезон на “All Inclusive” беше излъчен по време на първия локдаун. Сега отново сме в същата позиция и като че ли хуморът е нещото, което лекува хората", допълва продуцентът.

Скъпи гости от Франция пристигат в “All Inclusive”

„Обичам героинята си. Тя е част от мен. Ако беше моя приятелка, бих я посъветвала да има повече вяра в себе си, повече самоувереност, която да й даде друг поглед в живота. Защото тя е отдадена в такава голяма степен на семейството си, че малко е позабравила за своите желания и мечти. Мариана и Христо изживяха много хубави емоции във втори сезон и напълно заслужено след едно възраждане на тяхната любов, след всички перипетии, през които преминаха в първи сезон. Предстои да разберем какво ще им се случи“, разказва актрисата.

На всички герои в “All Inclusive” предстои развод. Ще успеят ли да преминат през този катарзис?

„Не знам дали е толкова голям катарзис. Това са злободневни ситуации в семействата. Понякога нервите се опъват до такава степен, че това изглежда като единствения изход. Но както и в реалния живот, така и в последния епизод на сериала едно малко събитие ще промени възприятията на всеки един от героите, за да погледне на живота по по-смислен начин“, категоричен е Краси Ванков.

Не пропускайте последния епизод от втория сезон на комедийния сериал тази вечер от 20:00 ч. по NOVА

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.