Комедийният сериал е една от най-успешните продукции през есенния телевизионен сезон

Вярна на дългосрочния си ангажимент в подкрепа на българското кино, Нова Броудкастинг Груп предложи на зрителите три български заглавия тази есен, сред които и вторият сезон на превърналата се в любима семейна комедия „All Inclusive”. Както през последния месец, така и по време на есенния сезон досега, сериалът е една от най гледаните продукции на българския телевизионен пазар сред аудиторията в активна възраст (18-49 г.). Впечатляващият финал и щастливата развръзка в отношенията между героите след куп недоразумения беше предпочетен от 32,5% от зрителите в активна възраст пред екраните. Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България сочат и преднина от 20% в сравнение със съдържанието на втората по гледаемост телевизия по същото време. 

И във втория сезон „All Inclusive” затвърди традицията си да носи важни послания – за приятелството, любовта, семейството, прошката и истинското щастие, което се крие в малките неща от живота. Зрителите проследиха с огромен интерес планинската почивка на двете семейства Чобанови и Сиромашки в магическите Родопи, а в епизодите беше силно застъпена темата за любовта към родната българска земя и свързаността с нея. Щурите приключения на героите през целия сезон привлякоха пред екраните 31,6% от зрителите в активна възраст (18-49 г.). Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България показват, че спрямо излъчваната поредица по bTV по същото време продукцията на NOVA този сезон постига с 29% по-висок аудиторен дял.

Над 1,5 млн, видеогледания са регистрирани през есенния сезон в платформите на Нова Броудкастинг Груп според данните на Google Analytics.