Най-ексцентричната участничка във втория сезон на приключенското риалити разказа за преживяното в „На кафе”

Тя се превърна в първия сигурен финалист, след като спечели поредния дуел, на който беше изпратена от съплеменниците. Екатерина отпадна във финалната седмица от надпреварата за 100 000 лв. след среща с колелото на смъртта.

„Игри на волята” беше истински голямо преживяване. Не ми е криво, че отпаднах преди финала, но ми е истински любопитно да видя какво ще се случи след това, какви са игрите и какви предизвикателства очакват останалите играчи”, казва една от най-колоритните участнички този сезон.

Екатерина признава, че никога не е бягала от битка със сестра си, дори когато са били на подобни позиции в отборните състезания е имало надпревара между тях, но Йоанна не е искала да застанат една срещу друга. „Според мен тя смяташе, че няма да покажем до край на какво сме способни”, споделя по-голямата сестра.

Екатерина отпадна от „Игри на волята: България”

По време на участието си в приключенското риалити Екатерина получи етикета „най-скандалният участник”, а тя самата с усмивка разказва, че не е успяла да се скара само с хората, които са си тръгнали по-рано и не са били в нейното племе. „Истината е, че е много трудно да живееш с хора, които не познаваш и сте постоянно заедно. Аз така или иначе съм си труден характер, но Рибарите определено бяха много тежко племе”, спомня си финалистката в състезанието.

Относно толерантността Екатерина е изненадана, че нейната не е толкова голяма, колкото е мислела. „Истината е, че много се впрягам за всичко. Казвала съм „Може да не разбирам, но приемам”, но в предаването си дадох сметка, че не всичко може да се приеме”.

Екатерина и Йоанна елиминираха Тодор в „Игри на волята: България”

Основна причина Екатерина и Йоанна да се запишат на кастинг за екстремното приключенско предаване е тяхната майка. Двете са кандидатствали самостоятелно, а когато са се явили на кастингите никой не е предполагал, че са сестри. Събирането им в едно племе е сред големите изпитания за тях.

Йога и ски инструкторката признава, че условията край Дивата река са били тежки, но най-много я е смазвала компанията на хората от племето ѝ, които тя е чувствала като непознати. Сред най-добрите впечатления, които Екатерина е натрупала, е това на взаимно уважение между племената, които в началото и в края на всяка битка са се поздравявали. „Това беше възможност за мен да прегърна сестра си – прегръщайки и останалите, за да някой не заподозре нещо”, спомня си тя.

Финална седмица на обрати в „Игри на волята: България“

Екатерина споделя, че днес е в приятелски отношения с много от участниците. „Поддържаме връзка с тях и се виждаме. Правим си срещи – има хора сред тях, които много ми допаднаха”, казва с усмивка тя.

Какво я свързва със снета, защо предпочита планината да е неин офис и какви интересни истории сподели с Гала – гледайте във видеото от „На кафе”. А този петък от 20:00 ч. не пропускайте грандиозния финал на втория сезон на „Игри на волята: България”.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг на www.nova.bg/igri.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.