Гледайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA
Този четвъртък в „Черешката на тортата“ българската Амели Пулен ще се впусне смело в оспорваната кулинарна надпревара. Но освен силните емоции, в кухнята ще витаят и призраци от миналото.
Талантливата актриса споделя, че е колекционер по душа – колекционира грамофонни плочи, чайници и послания в бурканче – с които ще бъде свързана и изненадата, която е подготвила на своите гости.
Владимир Зомбори разкрива исторически кулинарни тайни в „Черешката на тортата“
Менюто, което Ирмена ще сервира специално за тях, включва: френска супа „Вишисоаз“, пастет от пилешки дробчета, основно – телешка яхния по персийска рецепта с дюли и сини сливи, с гарнитура от ориз по арабски, а за десерт приготвя емблематичната си баница и лек, бял десерт с любопитното име „Японска въздишка“.
Вечеря с дъх на скъп парфюм с Венцислава Тафкова в „Черешката на тортата“
Вечерята ще се стори на гостите леко безсолна, но обилно полята със сметана и сладки приказки, но как ще оценят представянето на Ирмена?
Гледайте тази вечер от 20.00 ч. в премиерния епизод на "Черешката на тортата" по NOVA.
Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.
Редактор: Кристина Деспотова