Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Приказно изпитание с много неизвестни ще предизвика силата на характера на участниците в днешния епизод на „Един за друг“. Принцесите ще трябва да се появят на бял кон, за да спасят своите принцове. След като всички мъже се справиха отлично с предизвикателството във вторник и доказаха, че слушат внимателно своите половинки, днес на ред са дамите. Класирането след изпитанието е в ползва на Здравка и Мирослав, които са начело на временната класация. Последни останаха Лейля и Иван, които заложиха най-малко пари.

Емоционално изпитание за двойките в новия епизод на „Един за друг“

В новия епизод тази вечер, кавалерите ще тестват своята издръжливост, а дамите ще трябва да се изправят срещу страховете си, за да ги спасят. Мъжете ще се потопят във вана с ледена вода, а спасение могат да открият в лицето на техните половинки. Жените ще се опитат да преодолеят едни от най-големите женски страхове, за да помогнат на партньорите си. Това обаче ще им коства грандиозни усилия и силна воля, а за да се преборят с фобията си, ще трябва буквално да целунат жаба.

Валентина и Детелин напуснаха „Един за друг“

Дали ужасът от земноводни и гризачи ще им попречи да се справят със задачата и да спечелят залога? Коя двойка ще остане на дъното в класацията и ще бъде първата, застрашен от изгонване тази седмица, гледайте тази вечер по NOVA.

Не пропускайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.