Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Лора е силно притеснена след призовката за разпит, която получава лично от Калин. Тя усеща неговото враждебно отношение и подозренията му, че укрива информация, която би навредила на Денис Топал по случая с изчезването на Борис. Но дали това наистина е така и какъв обрат ще настъпи по време на самия разпит?

Денис Топал на разпит при Калин в „Братя“

Велин е отчаян, че неговото семейство не му дава втори шанс и дори напротив – Мая настоява да се разведат. Той губи вяра, че нещо може да се промени и изпада в самосъжаление. Борбата с пороците вече му изглежда безсмислена и е на път да се предаде. Има ли кой да му помогне в това тежко положение и да го спаси от самия него?

Вики прави много неприятно откритие, което изцяло ще промени взаимоотношенията й с нейните съученици Нора и Симо. На какво ще стане свидетел момичето и с каква реакция ще изненада дори себе си?

Интересни нови герои и изненадващи ходове в „Братя“

Надеждата на Ива, че може да получи прошка от своя съпруг за грешките от миналото, почти угасва. Разкаялата се жена опитва всичко, за да изкупи вината си, но усилията й сякаш са напразни – Калин не успява да се справи с болката от нейното предателство, поне за момента. Това го прави по-озлобен и отмъстителен и поставя в патова ситуация цялото им семейство. Обезверена, Ива решава да последва приятелски съвет от Мая и да преобърне статуквото на досегашните семейни отношения. Какво е намислила тя и дали провокативният й ход ще донесе успех?

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.