Припомнете си как шеф Манчев се справя с хаоса в една кухня и с какво ще доведе управителката до ръба на нервна криза

Tози петък ще си припомним как шеф Манчев се отзовава на зов за помощ от управителите на семейно заведение в археологически парк „Тополница“. Не пропускайте да видите дали кулинарният експерт ще се справи с хаоса и какво ще доведе управителката до ръба на нервна криза в епизода тази вечер на „Кошмари в кухнята“ – от 20.00 ч. по NOVA.

Шеф Манчев вдига платната на потъналия ресторант "Крушунска среща"

Семейството на Магдалена и Иван остава без работа и решава да наеме и управлява ресторант в родното си село Чавдар в живописната Златишко-Пирдопска котловина. Въпреки липсата на опит двамата запретват ръкави и се заемат с осъществяването на детската мечта на Магдалена. Завладяващата гледка в подножието на Стара планина пълни очите и буди апетита на посетителите. Но дали добрата локация и база са достатъчни предпоставки за успешен бизнес?

Шеф Манчев хвърля спасителен пояс на гостилница в „Кошмари в кухнята“

След подробна „инспекция“ и дегустация на някои блюда от менюто, шеф Манчев установява липса на голяма част от предлаганите ястия и грешки при изпълнението на рецептите. Налага се спешно да сложи престилката и да влезе в кухнята, където е шокиран от видяното и от продуктите, които се използват за ястията. 

Какво ще провокира управителката да избухне пред камерите? Ще успее ли шеф Манчев да овладее ситуацията и да помогне на ресторант „Шатрата“ - вижте тази вечер от 20.00 ч. само по NOVA.