Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Новото предизвикателство на „Един за друг“ ще разкрие познават ли се добре двойките и до колко могат да разчитат сигналите си. Вчера жените отгатваха какво мислят за тях мъжете. Някои бяха доволни и с приповдигнато настроение от чутото, а други с леко повишено кръвно. За разлика от слабото им представяне с дрифт автомобилите, Денислава и Даниел поведоха в резултата и излязоха като шампиони от играта. Второто място е за Поли и Мишо и третото за Милена и Иван-Асен. От върха на генералното класиране Таня и Иво се спуснаха рязко към дъното на временното.

Мъже говорят за жени в новия епизод на „Един за друг“

В следващата вълнуваща задача мъжете ще трябва да дадат всичко от себе си, за да впечатлят своите половинки. Мястото е кухнята, а заданието е да приготвят 3-степенно меню по вкуса на любимата. Истинското изпитание обаче е през това време нежната половина да ги накара индиректно да извършат простички неща, като да кажат „обичам те“ или да я поканят на танц. За да финишират успешно, мъжете трябва да отгатнат и изпълнят поне 5 от желанията им.

Лейля и Иван отпадат от романтичния формат „Един за друг“

До колко мъжете са възприели навиците на половинките си? И коя ще е първата номинирана двойка за тази седмица? Не пропускайте да видите в новия епизод на романтичното риалити „Един за друг“ днес от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.