Двойката загуби от своите претенденти Яница и Момчил

. Поредна двойка завинаги се раздели с романтичното предизвикателство „Един за друг“ по NOVA. Напрегнат вот между участниците определи това да бъдат Здравка и Мирослав, на които малко не им достигна да преминат играта със скритото условие и по този начин заеха мястото на първите номинирани за тази седмица. Вчерашната загуба на Яница и Момчил от отбора на Денислава и Даниел ги изпрати за трети път на елиминации. Почти единодушно, мнозинството отново реши участието си във формата да продължи емоционалното семейство от Силистра.

Мъжете се превръщат в марионетки в „Един за друг”

 

 

Водещият Емо Чолаков не скри огорчението си от раздялата с отпадналата двойка. Той им пожела да останат винаги един до друг и да отнесат със себе си само спомена за най-доброто. „Здравка, това шоу губи една личност с уникално чувство за хумор, гарнирано с щипка неподправена разпалена любов. Миро, ти си душа човек и искрено отдаден на своята любима. Ще ни липсвате със сигурност“, каза още той.

Могат ли мъжете да разчетат сигналите на половинките си в „Един за друг”

Без да може да овладее емоциите си, Мирослав сподели, че е изключително щастлив да бъде част от преживяването „Един за друг“. Той изрази искреното си желание да продължи да се виждат с участниците и навън. „Искам да благодаря на всеки един от вас. Не всичко беше цветя и рози, но вярвам, че имахме и много хубави моменти. Благодаря за прекараното време заедно, пожелавам на всички успех“, допълни Здравка.

Състезанието във вилата на любовта продължават само шест двойки. Какви вълнуващи предизвикателства им предстоят и ще отстъпи ли приятелството пред печелившата стратегия? Не пропускайте в новите епизоди на романтичната надпревара „Един за друг“ следващата седмица.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.