Дамите ще се отправят на мечтания шопинг, а господата ще вървят по петите им

Щури предизвикателства и неочаквани емоции ще предложат новите епизоди на романтичното риалити „Един за друг“ от вторник до четвъртък по NOVA. Вълнуващото състезание продължават едва шест двойки, след като миналата седмица от него отпаднаха Здравка и Мирослав. Първото място в генералното класиране засега принадлежи на Полина и Мохамед, а на крачка след тях са преките им опоненти Тяна и Иво, които се справиха също толкова добре с изпитанията миналата седмица. Последни, със значителна разлика в сметката си, останаха Яница и Момчил.

Здравка и Мирослав напускат романтичното риалити „Един за друг“

Новото предизвикателство само на пръв поглед изглежда лесно и приятно. В него мъжете ще трябва да покажат дали наистина знаят коя е най-комфортната среда за техните момичета. Предстои дамите да изберат мечтаната холна комбинация от мебели и аксесоари, а мъжете ще трябва да развихрят въображението си да я възпроизведат точно сред множество други предложения. За да приключат успешно задачата, трябва да отгатнат поне 5 от 8 посочени артикула.

Мъжете се превръщат в марионетки в „Един за друг”

Познават ли мъжете добре предпочитанията на своите половинки? Ще се им се доверят ли дамите в своите залози? Чия сметка ще набъбне най-много и какво още предстои? Не пропускайте да узнаете в следващите епизоди на обичаното риалити „Един за друг“.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.