Изпълнителят разказа в „На кафе” за емоциите, които преживява на сцената на шоуто, и как е научил, че ще става баща за втори път

В понеделник, 24 май, предстои финала на девети сезон на „Като две капки вода” – All Stars. От 20:00 ч. зрителите ще видят четиримата финалисти „в обувките” на изпълнители, които сами избраха. Фики Стораро е сред участниците, които ще се борят за голямата награда. „Всички даваме цялата си енергия и цялата си обич към това, което правим на сцената. Усилията си заслужават, защото за нас е голяма чест, когато имитираме такива големи звезди”, споделя Фики.

Той участва и в осми сезон на „Като две капки вода”, когато беше избран от зрителите за победител. „За мен шоуто е едно приключение, което сякаш не е свършвало от миналата година досега. Вълнението го има все още и при всеки един лайф е като за първи път”, каза с усмивка изпълнителя.

Рафи, Фики, Михаела Маринова и Милица Гладнишка са финалисти в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

Преди да получи покана за участие в „Като две капки вода” той е имитирал любими негови изпълнители в компания сред приятели. „Много се забавлявахме с моите приятели, но не може да се сравни с преживяното в това уникално шоу. Тук аз се усъвършенствах и това се дължи, разбира се, на работата със страхотните ментори, които имаме и страхотния екип, който влага много усилия за всеки един образ”, разказва талантливият певец.

Софи Маринова: Емоцията от преживяното снощи в „Като две капки вода” ще ме държи с дни

До момента Фики има три победи в шоуто. Сред най-трудните образи, които е имитирал, е един от тези, които са му донесли първото място – Тина Търнър. „При нея дадох много енергия, даже май прекалих с репетициите. Беше много изморително, но финалният резултат беше добър.”

По време на подготовката си Фики репетира и вкъщи, а там е получавал съвети и от баща си Тони Стораро. Той цял живот му е давал съвети, защото иска най-доброто за сина си, и сега не е правил изключение. „Много се радвам, че имам тази възможност хората да ме видят и като човек и това да усетят моята душа и това, което влагам от цялото си сърце в музиката. Най-силно се докосваш до един изпълнител, когато усетиш неговата душа и чувства”, смята той.

Поли Генова и Рафи за вдъхновението на сцената на „Като две капки вода” – All Stars

В личен план Фики сподели с Гала една голяма новина – той и съпругата му Гюлджан ще стават родители за втори път. Двамата очакват момиченце.

Кой образ е искал да представи, но бутонът на късмета не му е предоставил тази възможност, и какви интересни истории сподели певецът – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.