Певицата разказа в „На кафе” за изживяването да пресъздаде образа на нейния идол Лили Иванова

В понеделник вечер Софи Маринова завоюва своята първа победа в деветия сезон на шоуто за имитации. Тя трябваше да влезе в образа на емблемата на българската поп музика Лили Иванова и да представи нейната песен „Скитница”. Оценката на жури и публика я накара да се просълзи. „Честно да си призная, както знаете, участвах и в седми сезон на шоуто, а сега в девети – винаги съм си казвала: Ех, да ми се падне Лили Иванова! Сега се случи и умрях от страх! Цяла седмица слушам песента, гледам движенията – с нея лягам, с нея ставам. Знаете, че ми казват ромската Лили Иванова. Толкова се радвам, толкова ми е хубаво, толкова много точки взех. Целият екип знае колко я обичам и всички ме окуражаваха и ми казваха, че ще спечеля – просто го предрекоха”, разказва с широка усмивка певицата след финалното си изпълнение.

Рафи, Фики, Михаела Маринова и Милица Гладнишка са финалисти в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

Силни емоции са завладели Софи Маринова още с началото на подготовката на изпълнението. Тя се е надявала те да не й изиграят лоша шега на сцената и да попречат на изпълнението й. Голям стимул за нея да се събере и да се представи отлично е именно тази любов, която изпитва към Лили Иванова и песните й. „Емоцията от хубавите думи, които чух и от факта, че всички ми казаха, че добре съм изпълнила песента, вероятно ще ме държи с дни”, допълва Софи.

Софи Маринова: Всеки образ в „Като две капки вода“ – All stars e предизвикателство

С кого ще бъде в дует на финала на „Като две капки вода” – All Stars и каква песен ще изпълнят?

Не пропускайте да видите на 24 май от 20:00 ч. само по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.