Не пропускайте финала на третия сезон на комедийния сериал тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Празнично настроение цари в последния ден от зимната ваканция на любимците от „All Inclusive”, които посрещат Новогодишната нощ, изпълнена с много изненади, забавни премеждия и трогателни моменти. Финалът на третия сезон на комедийния сериал предстои тази вечер от 21:00 ч., когато героите с нетърпение очакват не само следващата година, но и още по-голямо събитие –  старателно подготвяната сватба на Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров). Но опасна лавина поставя под въпрос плановете на всички в Банско и застрашава живота на изгубилите се в планината приятели. Останали сами в снежната гора и зъзнещи от студ, те откриват най-важното, за което си струва човек да живее истински. Какво точно ще се случи, ще има ли сватба и кой друг, освен младоженците, спонтанно се решава да предложи брак?

Щуро ергенско и моминско парти в “All Inclusive“

След създалата се ситуация със “специалните” хапчета и откарването на Христо (Ненчо Балабанов) в болница, жена му е силно притеснена за неговото състояние. В абсолютно неведение относно причината за колабирането, Марияна (Елена Атанасова) иска на всяка цена да разбере истината. Дали Христо е готов да признае какво го доведе до тази критична ситуация и кое ще го накара неочаквано да покаже още един неподозиран свой талант свързан с пеенето?

Плановете на Емил (Явор Борисов) за посрещането на Новата година постоянно се променят и той вече няма контрол над събитията, което не му дава мира. Бизнесменът става неволен свидетел на спор между Калина (Рада Кайрякова) и мистериозен мъж пред хотела. Емо не губи време и се намесва в конфликта, за да защити певицата от непознатия човек. Кой всъщност е тайнственият господин и какви претенции има към Калина?

Явор от „All Inclusive” – ски учителят, който не умее да кара ски

Бездната между Надя (Йоанна Начева) и Мартин (Алекс Иванов) става все по-голяма, въпреки усилията на двете хлапета Денис (Симеон Ангелов) и Стефани (Дебора Жечева) да ги сдобрят по най-хитрия начин. Мартин не може да прости лъжата за бременността, а Надя е силно разочарована от това, в което се е превърнал нейният любим откакто са заминали заедно за Америка. Ще имат ли сили да върнат любовта помежду си или връзката им е обречена, предстои да разберем в последния епизод от третия сезон на „All Inclusive” тази вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Гледайте финала на третия сезон на щурото семейно приключение от 21:00 ч., по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.