Актьорът Юлиян Малинов разказа забавни истории от сериала и живота си в „На кафе“

Бившият любим на Ели (София Маринкова) в комедийния сериал по NOVA играе ролята на ски учител, но е избран за ролята, без да притежава никакви умения на ски пистата.

„Първото, което ме попитаха, когато ме кастваха за „All Inclusive” беше дали карам ски. Казах: Не! Качвал съм се преди много години на ски и то веднъж и изобщо нямам тези умения. Допълних, че се уча бързо и ще ми трябва много малко, за да прокарам ски. Така и стана. Преди да отида на снимките, взех няколко урока. Паднах веднъж два пъти, но извън кадър. Не беше нищо сериозно. Беше много забавно преживяване.“

Опасна ревност избухва между Марияна и Христо в “All Inclusive“

„Гледам да поддържам форма и смятам, че това е изключително важно. Занимавам съм се с какви ли не спортове – карате, други бойни изкуства, хокей, фитнес. Покрай пандемията си направих собствен фитнес у дома, където тренирам с големия си син“, похвали се актьорът.

Какви забележителни истории от детството си ще разкаже актьорът, кога зрителите могат да гледат комедийното представление с негово участие „Кашонът“ и как ще се справи със забавните предизвикателства, които Гала ще му отправи, гледайте във видеото.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.