Елена Атанасова и Ненчо Балабанов повдигнаха завесата за предстоящото във финалния епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

„Финалът на сезон 3 е време за празнуване, защото идва Новата година, а тя носи нов късмет, нови премеждия, нови емоции за всички приятели, за семействата“, споделя Ненчо Балабанов.

„Вярвам, че хората харесват сериала заради цялата хубава енергия, която носи – истинското приятелство, претърпяло катаклизми, но въпреки това осъзнало кои са важните и ценните неща между хората. Мисля, че тази емпатия, която излъчваме, е нещо, което докосва хората и ги кара да съпреживеят с нас, това което ние носим, като усещане на терен“, допълва Елена Атанасова.

Лавина застрашава дългоочакваната сватба в “All Inclusive“

„Радвам се, че хората обикнаха нашите истории и нашия сериал. Смятам, че основната причина е, че сме много истински, близки като истории до хората. Много българи се припознават с нашите герои, искат позитивни неща, искат хепи енд. Особено по време и след COVID-19 ги залива негативна информация и проблеми, затова имат нужда от нещо положително – като в приказките.“

„Три сезона градим химията помежду си, а с всеки сезон стиковането между нас е все по-голямо. Това е най-хубавото“, разказва актрисата.

Кървав финал на втория сезон на „Братя”

„Много си паснахме на снимачната площадка. Последният епизод идва една огромна  истинска лавина. Задава се лавина и във взаимоотношенията – и положителни, и отрицателни. На някои ще им е мъчно, а други ще се забавляват. Очаква ни една много вълнуваща Нова година. Ще бъде много интересно“, допълва Ненчо.

Гледайте финала на третия сезон на щурото семейно приключение от 21:00 ч., по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.