Гледайте „Черешката на тортата“, „Хавай 5-0“ и „Ню Амстердам“ всяка делнична вечер от 25-и май

Добро настроение и разнообразна програма очакват зрителите на NOVA през летните месеци. Всяка делнична вечер от 25-и май те ще могат да проследят новия сезон на звездната кулинарна надпревара „Черешката на тортата“, премиерния десети сезон на култовата криминална поредица „Хавай 5-0“ и трогващата медицинска драма „Ню Амстердам“.

Най-вкусното предаване „Черешката на тортата“ се завръща с тринадесети сезон. От понеделник до петък в 20:00 часа предстоят нови порции вкусни изкушения, интересни участници и много положителни емоции. Старт на кулинарната седмицата ще дадат модерният учител Емил Джасим, актрисата от „Откраднат живот“ Симона Халачева, писателят и панелист в „На кафе“ Георги Блажев, журналистът на NOVA Деси Банова и предприемачът Светлин Наков. Кулинарният будител шеф Иван Манчев пък е измислил за участниците любопитна седмична задача, посветена на българската литература. 

Дългоочакваният нов сезон на „Хавай 5-0“, който проследява работата и живота на елитен полицейски отряд, ще привлече вниманието на зрителите от 21:00 ч. В новите епизоди ще стане ясно какво се случва в „5-0“ след престрелката и убийството на Азра. Част от новите криминални случаи, пред които ще се изправят полицаите, са мистериозна самолетна катастрофа, отвличане на малко момиче с двойна самоличност, нахлуване с взлом и убийство на ексцентричен филантроп. Главните герои се завръщат, като към тях ще се присъединят Катрина Лоу в ролята на Куин Лиу, Чък Норис, както и четири гостуващи звезди, познати от сериала „Магнум”.

От 22:30 ч., веднага след късната емисия новини, предстои новият директор на най-старата държавна болница в САЩ – брилянтният и очарователен д-р Макс Гудуин да опита да премахне бюрокрацията и да осигури висока грижа за пациентите в сериала „Ню Амстердам“. Без да приема „не” за отговор, д-р Гудуин трябва да разбие статуквото и да докаже, че е готов на всичко, за да вдъхне нов живот в болницата, която страда от недостатъчен персонал, финансиране и оценка.

Гледайте NOVA през летните месеци всяка делнична вечер от 20:00 ч.