Въпреки че зае почетното второ място в напрегнатата семейна надпревара, двойката спечели любовта на милиони зрители

„Емоцията още ни държи. Тръгваме си от „Един за друг“ като победители. Докоснали сме сърцата на много хора и се радваме, че са ни усетили по този начин. Че са ни харесали такива каквито сме“, споделя Тина.

„Когато влязохме, не очаквахме да стигнем толкова далеч. Тръгваме си с много положителни емоции и истински приятелства“, допълва Миро.

„Лично аз най-много се забавлявах на играта със сапуна, в която падахме и се пързаляхме и играта с бомбата. Най-трудна беше тази с въздушната стълба“, разкрива Тина.

Тяна и Иво са големите победители във втория сезон на „Един за друг“

„За мен най-забавна беше играта с автобусите в автоморгата. Най-трудната действително беше въздушната стълба“, съгласява се Миро.

„Научих за себе си, че съм по-страхлива, отколкото предполагах. Оказа се, че съм доста по-слабата половинка“

„Аз научих, че мога да съм много по-спокоен и по-умерен спрямо спортния хъс, който обикновено имам. Разбрах, че за мен най-важно е тя да е добре. Щом е щастлива, друго не ми трябва“.

За живота в Бристол и плановете им за бъдещето

„Мислехме си да се върнем в България и то доскоро. Бяхме напълно сигурни, че искаме да го направим. В момента сме малко разколебани. Миро получи много добро предложение за работа“, разказва Тина.

„Още искаме да се върнем. На мен ми е много мила. Винаги когато се върнем в България, се чувствам у дома си. От друга страна, ако гледаме кариера и някакво развитие, в момента имаме малко по-добра възможност да го направим тук. Все още се двоумим как да протече остатъка от живота ни“, споделя Миро.

Поли и Мохамед: „Един за друг” е изживяване, което се случва веднъж в живота

„Лично аз съм щастлива, че сме във Великобритания. Дори да не останем тук, тази държава ни научи на много. Изгради ни много като характери и съм благодарна, че опитахме да се развиваме тук. Не съжалявам, че сме дали тези 4 години от живота си.“

„Ако някой иска да се пробва и да рискува, времето е докато е млад.“

„Приоритетите ни в момента са да си купим жилище, това лято ни предстои сватба, която два пъти отлагаме, и после е ред да сбъднем някои професионални мечти.“

Променил ли се е животът на двойката на Острова покрай пандемията и Брекзит и кои известни личности е возил Миро и за какво мечтае двойката, гледайте във видеото на „Събуди се“.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.