Една от най-амбициозните двойки в романтичното риалити разказа в „На кафе” за наситените емоции, които са преживели

На крачка от финала Полина и Мохамед не успяха да овладеят стихиите в играта и вътре в себе си. Те се класираха на трето място, но не съжаляват за нищо.

„Още от първи епизод на първи сезон толкова много харесах това предаване, гледах го с такава любов. Мога да кажа, че съм един от най-големите фенове на формата. През цялото време си мечтаех един ден и ние да влезем в играта. В края на първи сезон предложих на Мохамед да се запишем. Той беше скептичен, но аз смятам, че това е изживяване, което се случва веднъж в живота и няма за какво да съжаляваме”, спомня си Полина.

На крачка от финала Полина и Мохамед си тръгват от „Един за друг“

„Както повечето мъже, аз имах своите резерви за участието ни, а и  съм малко срамежлив пред камерите. Не съм гледал много от първи сезон, но основно се съгласих, защото мислех, че това е една идея”, казва с усмивка Мохамед.

Когато са получили обаждането, че са сред избраните двойки, те са изпитали огромно щастие. До деня, в който не са прекрачили прага на вилата на любовта, те не са вярвали, че това е истина.

Яница и Момчил отпадат от „Един за друг“

Двамата са много благодарни като родителите, че майката и бащата на Поли са се съгласили да гледат детенцето им. До преди това те никога не са се разделяли с момченцето им.  

Как е пламнала любовта помежду им и какво е най-важно в една връзка според тях – гледайте във видеото от „На кафе”.

Тази вечер от 21:00 ч. не пропускайте големия финал на „Един за друг” по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.