Гледайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

В деня на големия финал за седмицата царят на програмистите ще съчетае традиционните български вкусове с елементи на азиатската кухня. „Моята мисия е да дам възможност на всеки, който иска да се занимава с програмиране и технологии, да направи първите стъпки. Ако му хареса, да продължи с тази професия. Търся хората с желание и хъс да станат програмисти, IT инженери, които да влязат в дигиталната сфера и да вдигнат България на едно следващо ниво. Да станем една водеща икономика.“

Деси Банова с ювелирно кулинарно изпълнение в „Черешката на тортата“

Менюто на Светлин включва баница по задачата на шеф Манчев, вдъхновена от българската литература, домашна сливова ракийка и салатка, супа от тиква с азиатски подправки. Основното ще бъде сьомга „Терияки“ с аспержи и пюре от целина, а десертът отново ще бъде с азиатски привкус – кисело мляко от кокос с манго папая, чия, мед и лимон.

Георги Блажев се изправя като рицар срещу дракон в „Черешката на тортата“

Каква нестандартна изненада е подготвил Светлин за своите гости, ще се справят ли с предизвикателството, което ще им отправи и кой ще грабне плакета в първата седмица от шестнадесети сезон на „Черешката на тортата“?

Не пропускайте да видите тази вечер от 21:00 ч в епизода на кулинарното предаване по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.