Камелия Тодорова, Василена Гръбчева, Татяна Буруджиева, Илиян Любомиров и Александър Пелев се впускат в кулинарно приключение

Звездни домакини в „Черешката на тортата“  през новата седмица стават джаз легендата Камелия Тодорова, ослепителният репортер на NOVA Василена Гръбчева, политологът Татяна Буруджиева, поетът Илиян Любомиров и юристът и журналист Александър Пелев. По традиция участниците ще получат и специална задача от шеф Манчев, която този път ще бъде посветена на аламинутите. 

Изискано френско меню с Гери Дончева в „Черешката на тортата“

В понеделник седмицата започва с живата легенда Камелия Тодорова. Кралицата на джаза ще предложи импровизирано меню, вдъхновено от различни култури. Въпреки нетипичните рецепти, вечерята на Камелия Тодорова ще се превърне в истинска сензация, подправена с изключителни истории от живота ѝ, а финалът ще бъде изпълнен с положителни емоции.

Кулинарен круиз из Средиземно море, примесен с вкус от Балканите, очаква зрителите с Татяна Буруджиева във вторник. Политологът си поставя повече от амбициозна задача със старателно подбрани ястия. Домакинята ще вложи сърце и душа във вечерята, подготвяйки истински космополитно и богато меню, гарнирано с интересни разговори и много усмивки.

В сряда за доброто настроение и кулинарна насита ще се погрижи всестранно развитият талант Илиян Любомиров. Той ще опита да очарова останалите звездни участници с меню-аламинут – леко, изтънчено и бързо приготвено. Илиян ще увлече компанията със сладки приказки и лична изненада, която ще създаде уютна атмосфера по време на вечерята му. 

Краси Аврамов смайва с артистична вечеря в „Черешката на тортата“

Чаровното лице на NOVA Василена Гръбчева превзема „Черешката на тортата“ в четвъртък. В кухнята ще кипи професионализъм, а готвенето ще премине под зоркия поглед на отбор от бъдещи млади таланти в кулинарията. Василена ще запознае гостите с близки до сърцето си каузи и ще разтопи душата им със своя специален подарък.

Седмицата на аламинутите ще завърши Александър Пелев с много внимание и отношение към детайла. Юристът и журналист ще смеси различни и нетипични вкусове в своето меню, за да изненада всички с ястия от цял свят. Звездните участници ще бъдат посрещнати с невероятна музикална изненада, а емоциите през цялата вечер ще бъдат искрени.

Какви ще бъдат оценките и кой ще си тръгне с плакета, гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.  

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.