Битките за територии отново ще са сред най-важните задачи за племената в приключенското риалити на NOVA

И в трети сезон на най-екстремното риалити в ефира на NOVA “Игри на волята: България” племената ще имат възможност да обитават три различни локации. В териториалните битки всяка седмица 24-мата участници ще се борят за мястото си, в което да пребивават една седмица – Резиденцията, Стопанството или Дивата река.

ГАЛЕРИЯ ЛОКАЦИИ: РЕЗИДЕНЦИЯТА, СТОПАНСТВОТО И ДИВАТА РЕКА

Победителите в териториалната битка ще разполагат с луксозна къща на българското Черноморие. Тя включва три етажа, шест спални, лятна кухня в средиземноморски стил, барбекю, басейн, сауна и предлага несравнима гледка към морето, разкри репортерът Николай Василковски в предаването “Събуди се”. В рамките на седем дни племето ще разполага с всички удобства и ще се наслади на изобилие от храна и комфортен дом след тежките битки. 

„Игри на волята: България“ се завръща с трети сезон през септември

И в трети сезон на “Игри на волята: България” племето, заело втора позиция на териториалните битки, ще се настани в Стопанството. В полите на Странджа планина участниците ще се грижат за животни и голяма овощна градина. Те ще имат покрив над главите си, но ще трябва с труд и всеотдайност да изкарват прехраната си. 

Започнаха снимките на трети сезон на „Игри на волята: България“

Пред най-трудното предизвикателство в реалити  формата ще се изправи племето, загубило териториалната битка на Арената. “Храната е оскъдна и зависи от това какво успеят да си намерят”, обобщава продуцентът на предаването Витомир Саръиванов. Дивата река ще очаква третото племе, което ще бъде изправено пред най-тежкото изпитание -  да оцелее без храна и подслон. Макар да е изключително красиво и живописно, мястото, в което загубилото племе ще пребивава, се отличава с изключително сурови условия. Попадналите участници там ще могат да разчитат само на собствената си воля. 

И тази година локациите, за които ще се борят претендентите в “Игри на волята: България”, ще разкрият красотата на южното ни Черноморие. Зрителите ще могат да се насладят на природните богатства на България. Устремените към голямата награда участници вече се борят за най-добрата територия, а феновете на най-приключенското риалити в ефира на NOVA ще могат да проследят всички битки през есенния телевизионен сезон. 

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата на предаването.