Гледайте фентъзи-екшъна тази неделя от 22.10 ч. по NOVA

Човекът паяк се завръща с редица приключения в "Невероятният Спайдърмен" тази неделя от 22.10 ч. по NOVA. В ролята на главния герой Питър Паркър, в четвъртия филм за супрегероя на Марвел комикс и и първият от рестартираната поредица, ще видим младия британанец Андрю Гарфийлд, а като негова екранна партньорка е блестящата Ема Стоун. Към чаровното дуо се присъединяват популярните имена на актьори като Рис Айфънс, Денис Лиъри, Мартин Шийн и Сали Фийлд.

Гимназистът Питър Паркър е аутсайдер не само в училището си, но и в живота. Изоставен от родителите си без обяснение, Питър е отгледан от своя чичо Бенджамин Паркър и неговата съпруга Мей Паркър. Както повечето младежи на неговата възраст, Питър се опитва да открие своята истинска същност и да намери правилния път в живота. Спътник в ежедневието му е неговата приятелка и първа ученическа любов Гуен Стейси, която е винаги до него, независимо от обстоятелствата и проблемите, пред които той бива изправен.

Но всичко в живота на Питър се променя, когато той случайно открива мистериозно куфарче, което е принадлежало на неговия баща. Твърдо решен да разкрие тайните на семейството си, младия мъж се впуска в търсене на повече информация от всеки, който е познавал родителите му. Не след дълго, следите го насочва към компанията “Оскорп” в която работи един от най-добрите приятели на баща му – доктор Кърт Конърс. Но срещата на Питър с Конърс се оказва съдбовна и слага началото на верига от събития в които биват замесени не само техните тайни самоличности Спайдърмен и Гущерът, но и всички хора които те обичат.

Ще имаме възможността да проследим напълно нова глава от неразказвана досега част от историята на сагата за Спайдърмен и ще видим една различна страна от образа на Питър Паркър.

Не пропускайте развръзката на драматичния конфликт между Спайдърмен и Гущерът в "Невероятният Спайдърмен" тази неделя от 22.10 ч. по NOVA.